Переходь за посиланням на наш оновлений сайт
15% кешбек у балах


Як правильно вибрати джинси

13.12.2020
Як правильно вибрати джинси
Коли ми купуємо нові джинси, завжди виникає одне з найбільших – якщо не найбільше – питання: чи справді ці джинси мені підходять?

Ми запитали наших експертів, щоб вони порадили як зробити це правильно. Маючи багаторічний досвід і експериментування, вони завжди вражають нас своїми знаннями про все, що стосується деніму, і особливо джинсів.

І навіть якщо ви думаєте, що вже точно знаєте, який стиль і крій підходять вашому типу статури, ви будете здивовані, дізнавшись, як деякі додаткові поради можуть зробити ваші рішення про джинсову тканину ще більш цілеспрямованими та цілеспрямованими.

«Старше покоління може згадати ті часи, коли ще не було спандексу, коли ритуал виходу з дому полягав у тому, щоб лягти на ліжко, сподіваючись, що сила тяжіння допоможе застебнути блискавку в цих джинсах Vanderbilt. Сучасні джинси можуть бути м'якшими завдяки появі еластичних волокон, але останнім часом прагнення максимально тонкої посадки викликало проблеми зі здоров'ям. Попередження про те, що занадто сильний стиск може бути небезпечним для органів, затиснутих невблаганним поясом. Будь то тенденція чи інновації, джинсові стилі еволюціонували, але підхід до пошуку відповідної форми не змінюється, чи то димар чи пихатий хлопець.

Найважливіша мантра, на яку слід звернути увагу при пошуку відповідного варіанту: розмір – це просто число. Бренди деніму преміум-класу зазвичай пропонують посібник з припасування, в якому вказані розміри відповідно до розмірів талії, стегон, підйому та внутрішнього шва.

На деяких сайтах заходять так далеко, що включають і розміри стегон, колін та ніг. Однак пам'ятайте, що це лише керівництво, і не всі мають ті ж пропорції, що і відповідні моделі.

Ще одне практичне правило - відмовитися від думки про те, що те, що ці джинси з високою посадкою чудово виглядають на вашій найкращій подрузі, це не означає, що вони виглядатимуть так само добре на вас. Звинувачуйте у цьому свої гени, а не джинси. Довгий торс, коротка талія - все це чудово підійде. Але будьте впевнені, як і у домашнього морозива, ідеальний смак є, вам просто потрібно бути готовим скуштувати декілька. Щоб зробити процес менш болючим, тримайте кілька з цих порад нижче у задній кишені. Який, як ви незабаром дізнаєтеся, повинен потрапити в необхідне місце.

Перевірте Sag та Swag
Зморшки на джинсах утворюються через два протилежні фактори: занадто великий провисання або недостатня деформація. Надлишок матеріалу призведе до появи зморшок, які виступають назовні, зазвичай на задній стороні ніг або навколо промежини. Занадто вузькі джинси створюють складки, які, здається, йдуть усередину, як рубці на задній частині ноги.

Ідеальна посадка – гладка по всьому периметру, без затягування ширинки та без складок тканини під задніми кишенями або задньою частиною колін. Говорячи про ширинку, будь то застібка-блискавка або гудзик, ви повинні мати можливість легко керувати закриттям та відкриттям ширинки, а коли верхня кнопка закрита, вона повинна закривати ширинку. Якщо блискавка або гудзик на ширинці виглядають назовні, швидше за все, ви могли б використовувати додаткові ½ - 1 дюйм на талії або стегнах, що означає збільшення розміру.

Кишенькове розміщення
Ніщо так не показує період напіврозпаду якісного деніму, як добре використана кишеня. Крім можливості сховати кілька доларів, корінець квитка та телефон, праві задні кишені гарантують, що ваше перше враження буде виглядати так само добре, як і на задньому плані. По-перше, вони повинні бути відповідного розміру, тобто пропорційні розміру носія, і розташовуватися по центру в повній частині спини. Нижня частина задніх кишень повинна розташовуватися трохи вище або нижче вигину вашої попки (там, де дупа стикається з ногами) і ніколи не повинна бути нижчою, інакше ви ризикуєте виглядати розплющеним.

Найпростіший спосіб перевірити - це повернутись убік, щоб подивитися, куди падають кишені. Якщо на цих кишенях є прикраси або вони були засліплені, продовжуйте роботу незалежно від форми.

Зробіть присідання
Популярність деніму полягає як у його універсальності, так і у зручності, але не слід жертвувати змістом заради стилю. Джинси правильної посадки повинні рухатися разом із тілом, не перекручуючи при зав'язуванні взуття. При примірці нової пари пройдіть тест на присід: коли ви нахиляєтеся, чи джинси розтягуються разом з вами? Тепер перевірте свій вид збоку: чи є щілина позаду? Якісні джинси, такі як джинси Bluer denim, матимуть контурний пояс (у Bluer - контурний пояс, що складається з двох частин) для кращої посадки та усунення зяючих швів. Коли ви піднімаєтеся, чи потрібно поправляти чи підтягувати пояс? Якщо це так, подумайте про те, щоб збільшити розмір або спробувати вища зростання. Зрештою, еластичний денім повинен повернутися на своє місце без жахливого провисання сідниць. Якщо ви освоїли присідання, носите їх якийсь час будинок

Повернення до списку

  • Facebook
Ціна: